WERKWIJZE

TOF Interieur biedt een compleet interieuradvies passend bij de klant! Iedereen heeft andere wensen, dus wellicht is onderstaande niet allemaal op jou van toepassing. Graag bespreek ik wat wenselijk is voor jou, zodat ik een op maat gemaakte offerte kan maken. Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


INTERIEURADVIES OP MAAT

→ Zie jij zoveel leuks op Instagram en Pinterest, maar vraag je je af wat goed bij jou past?

→ Weet je wat je leuk vindt, maar heb je geen idee hoe je dit kunt toepassen in jouw woning?

→ Hebben jij en je partner een heel andere smaak en vraag je je af hoe jullie beide blij kunnen zijn met het nieuwe interieur?

→ Moet je er niet aan denken om voor je nieuwe interieur elk vrij uurtje te gaan shoppen?

 

TOF Interieur helpt je graag!
Ik houd ervan om met oog voor detail verschillende stijlen te mixen en ervoor te zorgen dat het totaalbeeld bij je past en jij je thuis voelt in je eigen huis.


  1. KENNIS MAKEN

Uiteraard is een ‘klik’ tussen ons erg belangrijk. Daarom kom ik altijd eerst vrijblijvend bij je langs. Je vertelt je woonwensen, mogelijkheden en budget, waarna we samen bepalen waar TOF Interieur jou het beste mee kan helpen.

2. SFEERBEELD

Aan de hand van ons gesprek maak ik een persoonlijk (digitaal) sfeerbeeld.

3. INTERIEURPLAN OP MAAT

Sfeerbeeld oké? TOF Interieur presenteert een op maat gemaakt interieurplan.

4. HET PLAN UITVOEREN

Nu kun je aan de hand van het plan zelf aan de slag of ik help je met de realisatie ervan.

5. SHOPPEN EN STYLEN

TOF werkt samen met diverse leveranciers en woonmerken, waardoor ook het shoppen van meubels en accessoires i.s.m. TOF Interieur interessant kan zijn voor jou als klant. Onderschat stap 5 niet! Met de juiste meubels en accessoires geef je de woning warmte, gezelligheid en die persoonlijke ‘touch’. Het maakt je interieur af en geeft het iets speciaals en ‘eigen’.

Maassluis3