Hi!

Ik ben Ingeborg Hoogerwerf, 41 jaar en ik woon in Westland samen met Hein en onze 3 kinderen Siem, Teuntje en Maan. Ruimtes mooi maken, dat is wat ik het liefste doe. Na gewerkt te hebben in tijdschriftenland, de reclamewereld en de communicatie- en organisatiebranche, vond ik het de hoogste tijd om van mijn passie voor interieurstyling mijn werk te maken. En dan niet persé voor die ene doelgroep, maar juist voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het fraaier maken van zijn huis. Of dit nu is omdat de klant (door het vele aanbod) niet weet waar hij moet beginnen, heel veel mooi vindt en daardoor niet meer ziet wat bij hem en zijn woning past of er gewoonweg geen tijd voor heeft door een drukke baan en/of gezin.

Ik houd van het mixen van stijlen en materialen, maar ik zorg altijd voor een bepaalde rust en eenheid in een ruimte. Wanneer ik mijn klanten ontmoet, luister ik goed naar ze en vind ik de ‘klik’ erg belangrijk. Als ik dan vervolgens aan de slag mag gaan, ben ik helemaal in mijn element. Een passend, stijlvol, fris, rustig, maar ook zeker origineel en persoonlijk eindresultaat is wat mij als interieurstylist kenmerkt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik ook, dus bel of mail me maar. Dat vind ik leuk!