REFERENTIES

Interieurplan woning Naaldwijk

Judith: “Ingeborg heeft een fantastisch plan bedacht voor ons huis. Het begon met een gesprek waar zij onze visie en voorkeuren heeft aangehoord. Op basis daarvan heeft zij een plan bedacht, uitgewerkt en gepresenteerd. Er waren in het plan verschillende keuzes, waarna wij konden beslissen wat het meeste bij ons past. Het was een gewaagd plan, met onderdelen die wij zelf niet snel bedacht zouden hebben. Met het vertrouwen in Ingeborg hebben wij het plan zelf uitgevoerd. Wij zijn ontzettend blij met de uitkomst van het plan van onze nieuwe woonkamer/hal.”


Interieuradvies en styling van een woonkamer en keuken in De Lier

Carolien Stolze: “Ik kreeg een cadeaubon van mijn vriendinnen voor interieuradvies van TOF. Wat als een ‘verjaardagskadootje’ begon is nu één groot kado. We zijn begonnen met een ‘vraag maar raak uurtje’, daar kwam Ingeborg al met zoveel tips en ideeën. We gingen steeds een stap verder. Uiteindelijk is ze voor ons ook de accessoires gaan shoppen en heeft ze onze woonkamer en keuken helemaal afgestyled. Het past erg goed bij elkaar, we zijn er super blij mee.”


Interieuradvies bedrijfskantine Logico De Lier

Nicole Poleij: “Super tevreden over het stylingplan dat wij van Ingeborg hebben ontvangen voor onze bedrijfskantine. Mooier hadden wij het zelf niet kunnen bedenken.”


Styling tuinhuis in ’s-Gravenzande

Arno & Sylvia: “Ingeborg van TOF heeft ons tuinhuis omgetoverd van een ongezellig rommelhok naar een tip top tweede huiskamer. Vanuit foto’s en gesprekken heeft ze onze smaak bepaald, een strandhuis geïnspireerd op de plek waar we graag zijn, Bonaire. Het leuke hierbij is dat het net is zoals op televisie. Wij hebben alleen de basis geverfd met kleurnummers die Ingeborg doorgaf en vervolgens heeft Ingeborg alle inkopen gedaan en de styling etc. Wij hebben geen winkel van binnen hoeven te bekijken! En vervolgens het resultaat, ook net als op televisie: weer verliefd op je huis, in ons geval het tuinhuis. Wij zijn er echt heel erg blij mee.”


Interieurplan voor een woning in Den Haag

Nancy Borsboom: “Dankzij het advies van Ingeborg hebben wij nu een prachtige woon- en slaapkamer! Met name het kleurenpalet dat zij voor ons heeft samengesteld hadden wij zelf niet kunnen bedenken. De indeling, verlichting, raamdecoratie…wij zijn er ontzettend mee geholpen en het heeft ons veel zoekwerk en discussie bespaard! Al veel complimenten mogen ontvangen; alle credits gaan naar Ingeborg!”


Interieuradvies en styling woning Naaldwijk

Familie Zeestraten: “Toen we wisten dat we gingen verhuizen hebben wij Ingeborg ingeschakeld om ons te helpen met de inrichting van ons nieuwe huis. Van begin tot einde heeft ze ons geadviseerd en daar zijn we nog steeds erg blij mee. Ze heeft de kleuren gekozen, is voor ons gaan shoppen en de dag dat we over gingen stylde ze ons huis tot in de puntjes af.”


Interieurplan re-styling jaren ‘30 herenhuis in Naaldwijk

Esther: “Voor de re-styling van onze woonkamer hebben wij Ingeborg gevraagd om mee te denken en een plan te maken. Door haar kennis, inzicht en ideeën hebben we nu een ideale leefruimte gecreëerd die bij ons en de stijl van het huis past.”


Interieurplan en styling van een vrijstaande woning in Monster

Joyce van Spronsen: “Ingeborg heeft ons ontzettend goed geholpen met haar styling- en interieurplan. Onze woonkamer en keuken zijn weer helemaal fris en eigentijds. We zijn er heel erg blij mee.”