Interieurstyling voor iedereen

Of je nu van strak en modern houdt, romantisch of landelijk, licht, donker of kleurrijk, TOF Interieur zorgt dat jouw interieur past bij jou. Dat het persoonlijk is en dat je je ‘thuis’ voelt in je eigen huis.  Een passend, stijlvol, fris, rustig, maar ook zeker origineel en persoonlijk eindresultaat is wat mij als interieurstylist kenmerkt.

Hoe makkelijk is het om de showroom van een interieurwinkel te verplaatsen naar jouw huis? Waarschijnlijk heus mooi, maar de persoonlijke ‘touch’ ontbreekt. Iets wat essentieel is om je comfortabel en thuis te voelen in je woning.

Groot of klein budget, ik houd daar rekening mee en pas me daarop aan. Ik denk met je mee, leef me in, geef je advies en kan jou helpen van begin tot eind. Of dit nu het creëren van een goede basis is (keuze van de vloer, wandbekleding), het bepalen van de indeling, advies in kleur, het (samen) shoppen van de accessoires of het ‘afstylen’ van de ruimte, vrijwel alles is bespreekbaar.

EEN INTERIEURSTYLIST INHUREN DUUR?

Welnee, juist kosten- en tijdbesparend!
Door mijn kennis, passie en interesse in alles wat ook maar iets te maken heeft met het inrichten van huizen weet ik precies waar je moet zijn voor die ene leuke bank, dat gave behang, die prachtige vaas of die mooie (gordijn)stof. Dit bespaart jou uiteindelijk weer kosten én tijd!