Referenties

Esther woont met haar gezin in een jaren ‘30 herenhuis in Naaldwijk

“Voor de re-styling van onze woonkamer hebben wij Ingeborg gevraagd om mee te denken en een plan te maken. Door haar kennis, inzicht en ideeën hebben we nu een ideale leefruimte gecreëerd die bij ons en de stijl van het huis past.”

Familie van Spronsen woont in een vrijstaand huis in Monster

“Ingeborg heeft ons ontzettend goed geholpen met haar styling- en interieurplan. Onze woonkamer en keuken zijn weer helemaal fris en eigentijds. We zijn er heel erg blij mee.”

Familie Zeestraten woont in een eengezinswoning in Naaldwijk

“Toen we wisten dat we gingen verhuizen hebben wij Ingeborg ingeschakeld om ons te helpen met de inrichting van ons nieuwe huis. Van begin tot einde heeft ze ons geadviseerd en daar zijn we nog steeds erg blij mee. Ze heeft de kleuren gekozen, is voor ons gaan shoppen en de dag dat we over gingen stylde ze ons huis tot in de puntjes af.”

Jolijn Sijrier woont samen met haar twee kinderen in een eengezinswoning in Naaldwijk

“Met bestaande meubels in combinatie met nieuwe items heeft Ingeborg gezorgd voor een gezellig en fris interieur dat echt bij mij past. Ze verraste me met haar ideeën en ik heb veel gehad aan het complete stylingplan. Ik ben nog steeds iedere dag blij met het resultaat!”